Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Wielerscheurkalender 2022 aanrader wielerfans

Woensdag 15 september 2021

Products - De Wielerscheurkalender 2022 is klaar. Uitgever Edicola voegt met deze kalender een nieuw product toe aan een gevarieerd aanbod aan artikelen.

Elke dag een leuke anekdote, een historisch feit over een wedstrijd later die week, een moment om belangrijke gebeurtenissen voor het voetlicht te brengen, maar ook de gelegenheid om te vroeg ontvallen renners nog eens te eren. Dat brengt deze kalender, die dan ook een aanrader is voor de wielervolger. En een leuk cadeau is voor een verjaardag, een jubileum op het werk of met de feestdagen.   

De Nederlandse en buitenlandse profs bij de mannen komen rijkelijk aan bod, maar uiteraard is er voor de zo succesvolle vrouwen ook veel plek ingeruimd. En behalve de weg, zijn ook de baan, het veld en de andere offroad-categorieën niet overgeslagen. Alle bekende namen, maar ook door sommigen vergeten helden en nog niet bij iedereen bekende renners passeren de revue.

De samenstelling was in handen van Roy Schriemer, die al vanaf 1994 actief is in de wielerjournalistiek, onder meer voor CyclingOnline.nl

De wielerscheurkalender is hier te bestellen.  .

 Eerder...

Products Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl