Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Wielerscheurkalender 2023: om te geven of te krijgen

Woensdag 07 september 2022

Products - De eerste uitgave van 2022 was een doorslaand succes. Helaas was het niet voor alle belangstellenden mogelijk een exemplaar te bemachtigen. Daarom heeft uitgever Edicola dit jaar een grotere oplage beschikbaar, zowel in de (digitale) boekwinkel als in het eigen magazijn.

Vanaf volgende week liggen de kalenders weer in de winkels. Bestellen kan nu ook al via deze link.

Je leest op elke pagina een kort verhaal. Over Parijs-Roubaix, de Tour de France, de Giro d'Italia. Team Jumbo-Visma, DSM en SD Worx. Markante anekdotes uit de wielerklassiekers, de grote ronden en het wereldkampioenschap. Verhalen van vroeger en nu. Over Hennie Kuiper en Demi Vollering. Over de grootste internationale successen, maar ook over wielrennen dichtbij huis.

De wielersport heeft een rijke historie en Nederland presteert op alle olympische disciplines buitengewoon sterk. En niet te vergeten ook in het veldrijden. Met deze scheurkalender lees je telkens leuke nieuwe anekdotes en haal je herinneringen op die aansluiten bij de wedstrijden die op dat moment verreden worden. Scheur jezelf door een nieuw wielerseizoen, van de GP Sven Nys via de Omloop Het Nieuwsblad, de Tour de France en de Ronde van Lombardije tot het NK Baan.

Leuk om te geven, leuk om te krijgen. Wees er snel bij en haal deze kalender alvast in huis, die in 2022 zeer populair bleek onder de wielervolgers.

 Eerder...

Products Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl