Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Lotto-Jumbo met zestien renners naar NK Emmen

Dinsdag 23 juni 2015

Nederlandse kampioenschappen - Zestien renners gaan zondag namens Lotto-Jumbo van start op het NK op de weg in Emmen. Alleen kopmannen Robert Gesink en Wilco Kelderman ontbreken. De laatste neemt wel deel aan de tijdrit van woensdag.

Kopman wordt Moreno Hofland, waarmee de ploeg van Erik Dekker gokt op een massale aankomst. "Ik ga me zoveel mogelijk sparen voor de sprint" zegt de winnaar van de koninginnerit van de Ster ZLM Toer zelf. "Die tactiek biedt ook mogelijkheden aan mijn ploeggenoten. Als er maar iemand van ons wint."

In de wegwedstrijd starten Brian Bulgac, Laurens ten Dam, Jos van Emden, Rick Flens, Moreno Hofland, Martijn Keizer, Steven Kruijswijk, Tom Leezer, Bert-Jan Lindeman, Nick van der Lijke, Barry Markus, Timo Roosen, Bram Tankink, Mike Teunissen, Maarten Tjallingii en Dennis van Winden. In de tijdrit Jos van Emden, Rick Flens, Martijn Keizer, Wilco Kelderman en Maarten Tjallingii.

Foto: © Sportfoto

Onder de eerste 500 deelnemers van ons Tourspel verloten we bidons van profploegen, waaronder Giant-Alpecin, Boels-Dolmans en Team Roompot:schrijf in! 


Sportscom.nlEerder...

Nederlandse kampioenschappen Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl