Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Bakker, Nagengast en Arensman NK veldrijden

Zaterdag 10 januari 2015

Nederlandse kampioenschappen - Manon Bakker is Nederlands kampioene veldrijden geworden bij de nieuweling-meisjes. Ook Fleur Nagengast (junior-vrouwen) en Thymen Arensman (nieuwelingen) veroverden het rood-wit-blauw op het NK in Veldhoven.

Bakker ging op herhaling. De titelverdedigster uit Swifterbant deelde de koppositie ain de eerste helft van de wedstrijd met Julia Boschker, maar wist haar net voor het ingaan van de slotronde af te schudden. Gaby Gieskens veroverde het brons.  Inge van der Heijden - gezien als kanshebster voor een medaille -gaf ziek op. Fleur Nagengast veroverde de titel bij de junior-vrouwen, een emotionele zege voor de renster die vorig seizoen miste door een klein herseninfarct. Floor Weerink veroverde het zilver, Karlijn Swinkels won het brons. Thymen Arensman kreeg bij de nieuwelingen Luca Vreeswijk (tweede) en Wim Wittenberg (derde) mee op het podium.

Masters en amateurs

Het NK Masters 50+ werd gewonnen door Dennis Craanen uit Bodegraven. Ook het zilver ging naar de WTC Woerden, Lars Rietveld eindigde als tweede, Jos Bogaerts legde beslag op de derde stek.

Foto: © Sportfoto

Uitgebreider verslag: 

http://www.veldrijdenonline.nl/nieuws/item/201/bakker-nederlands-kampioene-veldrijden


Sportscom.nlEerder...

Nederlandse kampioenschappen Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl