Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Win het officiële WK-shirt bij Centric

Maandag 10 oktober 2016

WK Wielrennen - Nog tot en met zondag  16 oktober vindt het WK Wielrennen voor de nationale selecties plaats in Qatar. ’s Werelds beste renners en rensters strijden daar in de hitte om de regenboogtrui. 

Centric brengt graag ook de supporters in Nederland in beweging en lanceert daarom de Centric WK Challenge 2016. Als sponsor van de KNWU en de nationale wegselecties dagen we wielerminnend Nederland uit om in deze WK-week ook zelf op de fiets te stappen en minimaal 134,5 kilometer af te leggen – dezelfde afstand die de vrouwen afleggen in de wegwedstrijd op 15 oktober. Of nog beter: om in dezelfde periode de afstand van de mannen te rijden: 257,5 kilometer! De teller tikt vanaf maandag 10 oktober. Je mag de kilometers verspreid over meerdere dagen afleggen, maar vergeet ze niet te registreren! Dit doe je door middel van de app Strava.

Win het officiële WK-shirt!

Onder de deelnemers die de sportieve uitdaging volbrengen verloot Centric een aantal fraaie shirts van de nationale selectie. Dus ben je wielerliefhebber en steun je graag de mannen en vrouwen van Oranje in Qatar? Kijk dan snel op www.centric.eu/wkchallenge voor meer informatie en de spelregels en ga de uitdaging aan!



Eerder...

WK Wielrennen Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl