Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Nederlandse Loterij en KNWU verlengen

Vrijdag 25 september 2020

WK Wielrennen - Nederlandse Loterij en de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie zetten hun samenwerking voort. Sinds 2019 is Nederlandse Loterij hoofdsponsor van de KNWU. Het sponsorship wordt verlengd tot en met de Olympische Spelen en Paralympische Spelen van 2021.

Met de steun van de Nederlandse Loterij boekten de Nederlandse wieleratleten de afgelopen 2 jaar grote successen met Europese en wereldtitels op de baan, op de weg, op de mountainbike, in het veld, op de BMX-baan en in de paralympische wielersport. 

"Nederlandse Loterij draagt bij aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. We willen zoveel mogelijk mensen inspireren met sport in zijn algemeenheid en de wielersport in het bijzonder. Hoe kan dat beter dan in samenwerking met de KNWU" zegt Arno de Jong, Chief Marketing Officer, Nederlandse Loterij.

De organisaties zijn een nieuwe overeenkomst aangegaan van één jaar om de wielersport verder te ontwikkelen en de weg naar nieuwe successen tijdens de Olympische en Paralympische spelen van Tokyo te plaveien (verplaatst van 2020 naar 2021). Hierop volgend hebben zowel Nederlandse Loterij als de KNWU de intentie de samenwerking ook na de Spelen voort te zetten.

"Met de Nederlandse Loterij zijn we twee jaar geleden begonnen aan een samenwerking die de wielersport enorm vooruit heeft geholpen. Nederlandse Loterij is in deze korte tijd een verweven partner van ons geworden waar aan beide kanten een grote meerwaarde gecreëerd wordt. De verlenging van deze sterke samenwerking is een logische stap en een stap waar wij enorm blij mee zijn. Van de prestatieve wielersporter tot de Olympisch kampioen; samen met Nederlandse Loterij zetten wij ons in om wielerdromen waar te maken" laat Margo de Vries, KNWU Directeur Commercie & Facilitair, weten.

Foto: © SportfotoEerder...

WK Wielrennen Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl