Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Toeren met Maserati op de fiets

Maandag 04 mei 2015

EK Alkmaar - Het Italiaanse automerk Maserati gaat in navolging van het Verenigd Koninkrijk ook in Nederland de sportieve fietser ondersteunen. Afgelopen week tekende Maserati een overeenkomst met KlimClassic.

Met de entree in het actieve, sportieve fietsen erkent het  automerk volgens eigen zeggen de trend van fietsen als het nieuwe golf. Maserati North Europe Country Manager Peter Denton kijkt uit naar het contact met de actieve fietser: “We merken dat steeds meer klanten de fiets ontdekken en dromen van mooie belevenissen op prachtig vormgegeven tweewielers. Het is prettig om onderdeel van die belevenissen te zijn en we zijn blij dat we in het peloton zitten en actief deze fietsers kunnen ontmoeten.”

Tour de Yorkshire

In Engeland werd Maserati onderdeel van het peloton als hoofdsponsor van de onlangs  verreden Tour de Yorkshire Ride. In Nederland is Maserati een partnerschap aangegaan met  de KlimClassic. De match is er: “De KlimClassic is één van de meest uitdagende Nederlandse fietstochten waarvoor je serieus getraind moet zijn. Wij houden van prestaties en klasse, en gaan bij de start dan ook actief op zoek naar die wielrenner. Onderweg verzorgen we koffie voor liefhebbers om een power boost te krijgen voor deze uitdagende tocht waarmee we onze wieleractiviteiten in Nederland aftrappen,” licht Denton toe. Tijdens de KlimClassic worden professionele video-opnames gemaakt  zodat de deelnemers optimaal kunnen nagenieten van hun prestaties,” sluit Peter Denton af. 


12e KlimClassic - Hemelvaartsdag  
Dé klimklassieker van het voorjaar kent attractieve routes over 110 km en 160 km door de Belgische Voerstreek en de Ardennen. Uitdagende en vaak onbekende beklimmingen op de twee routes met respectievelijk 1.400 en 2.600 hoogtemeters. Op het parcours beklimmen deelnemers onder andere de Côte de la Redoute (max. 20%), Côte d’Oneux (max. 17%), de Côte de Forges en Les Waides.  De start- en finishlocatie is  voor  het NH Hotel, naast MECC Maastricht. 
Inschrijven t/m maandag 11 mei a.s.  www.KlimClassic.nl

Speel mee met ons Giro-Spel en win VIP-kaarten voor het NK Emmen, een gesigneerd shirt van Lampre-Merida of Viva Emilia!Eerder...

EK Alkmaar Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl